Valamennyi bejegyzés

Otthon melege 2016

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Otthon melege 2016 pályázat Júliusban kezdődik a családi házak vissza nem térítendő energiahatékonysági támogatásainak pályáztatása. Ezt követően egymás utáni munkanapokon az ország hét térségében lehet majd beadni a jelentkezést elektronikusan. Ezúttal a korábbiaknál összetettebb felújítások állami támogatása a cél. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


További galériák | Otthon melege 2016 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hol találod most a legjobb lakástakarékot?

A galéria tartalmaz 3 fotót.

Pénztermelő tető kezdőtőke nélkül?   IGEN!   Ez lehetséges! Magas, akár 10% feletti hozam, 30%-os állami támogatás, amely többszörözhető, szükség esetén kiszámítható lakáskölcsön a jövőbeli lakáscélodra, vagy pl. azonnali napelem beruházásra!  Ezt minden lakástakarék tudja, de melyik most a legjobb … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


További galériák | Hol találod most a legjobb lakástakarékot? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Deutsche Bank – FEHÉRKÖNYV

A galéria tartalmaz 1 fotót.

A Deutsche Bank kiadott egy „Fehérkönyvet” (White Papers) a napenergiáról.           A könyv első oldalán az alábbi olvasható: „Napenergia hálózati paritása az alacsony olajár korszakban a jelenlegi olajáresés ellenére azt valószínűsítjük, hogy a napenergiából előállított áram … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


További galériák | Deutsche Bank – FEHÉRKÖNYV bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Üzemanyag 10 év múlva

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Újabb állomásához érkezett az alternatív energiával meghajtott járművek versenye az elektromos és üzemanyagcellás autók közt, Japánban már több elektromos töltőpont található, mint benzinkút. A Nissan által tegnap kiadott statisztika szerint 40,000 villamos töltőegység működik az ország területén a 34,000 hagyományos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


További galériák | Üzemanyag 10 év múlva bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk kedves olvasónk!


További galériák | Kellemes Húsvéti Ünnepeket! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva