Munkalehetőséget kínálunk, támogatással!

6 éve dolgozunk a klímavédelemben, a megújuló energiák piacán. Napelem rendszereket értékesítünk magán- és céges megrendelőink számára.

Globális organikus üzleti közösséget szervezünk partner cégünkkel ez év tavaszától, lehetővé téve bárkinek, hogy részt vegyen a klímavédelemben, Földünk megóvásában. Zöldáram termeléssel és a napelem kapacitás bérlők közösségének szervezésével Ön is stabil, magas jövedelemhez juthat 20-30 éven keresztül.

Büszkék vagyunk rá, hogy az ENSZ Globális Megállapodás nevű kezdeményezésének résztvevői és támogatói vagyunk. Folyamatosan bővítjük naperőmű kapacitásainkat, melyeknek a bevételét tagjaink, – a „bérlők” – között a bérelt kapacitás arányában minden hónapban arányosan szétosztjuk.

A tagságunknak folyamatosan növekvő bevételi lehetőséget biztosítunk, euróban! Ezzel akár egy nyugdíjprogramot is felépíthet, amelynek forrása a naperőműveink folyamatos zöldáram termeléséből származó bevétel. Bárki elkezdheti felépíteni a nyugdíjprogramját. A legkisebb Solar csomag 2 euró, kb. 800 Ft.

Minimum középiskolai végzettséggel és számítógépes ismeretekkel rendelkező munkatársakat keresünk korlátozott számban fő,- vagy mellékfoglalkozásban.
– Értékesítői, network tapasztalat és nyelvismeret előnyt jelent, de hiánya nem kizáró ok, mert mindent megtanítunk online, költségmentesen.
– Rugalmas, otthonról interneten végezhető munka.
– Vállalkozói státusz nem szükséges és innen senki nem tudja kirúgni!
– A jövedelmének csak a nyitottsága, tanulási képessége és munka intenzitása szab határt!

Azok jelentkezését várjuk, akik keveslik a jövedelmüket és hosszú távú céljaik vannak. Pl. a meglévő bevételeiket szeretnék kiegészíteni, a gyermekeik iskoláztatására, ingatlan vásárlásra vagy a nyugdíjukat szeretnék megalapozni, egyben a nemes célt, a Föld és az emberiség megmentését szolgálva.

Jelentkezni erre a linkre kattintva lehet!

(Előre is elnézést kérünk a a jelentkezők nagy száma miatti esetleges 24-72 órás válaszért.)