Smart (okos) rendszerek

A fejlődés nem áll meg. Egy hatékony technológiát, a 3. generációs smart (okos) napelem rendszereket kínáljuk Önnek.
Rendszereink a mérések szerint akár 25-35%-kal több energiát – és ezáltal pénzt termelnek, mint a hagyományos 2. generációs technológiák.

Az „erőművi” beruházások fő szempontjai?

 1. Ár: egyszeri költség. Fontos, de hosszú távon másodlagos
 2. Műszaki színvonal: kihat az üzemeltetés biztonságára, a termelési kapacitásra
 3. Garancia és szerviz: lesz kin számon kérni?*
 4. Biztonság, szabványok betartása
 5. Távfelügyelet, élőmunka hatékonyság
 6. …….

Az „erőmű”  élettartama 30 – 50 év közé tehető: nem tartalmaz forgó – mozgó alkatrészeket, vagy folyadékot, ami jelentős kockázatot jelentene az élettartamra. Szakembereink körültekintő és átfogó számításokat végeztek az erőmű befektetések megtérülésének meghatározásához.

Egy fél emberöltőre szóló beruházásnál forráshiány esetén érdemesebb kisebb kapacitást beépíteni és egy-két év múlva bővíteni, mint egy már most is elavult rendszert telepíteni.

Milyen előnyöket kínálunk Önnek ?

 1. SolarEdge intelligens technológia mikroprocesszoros, panel szintű vezérlése lehetővé teszi a stringeken (napelem csoportokon) belüli árnyékolás, melegedés, szennyeződés, valamint a gyártás során kialakuló, – tűréshatáron belüli – teljesítménykülönbségek kiegyensúlyozását.
 2. Míg a hagyományos rendszerek esetében a napelemek sorba rendezéséből álló, úgynevezett stringek, maximálisan 27 helyett akár 60 db 250 Wp teljesítményű elemet tartalmazhatnak. Kiegyensúlyozottabb a teljesítmény és kevesebb áramátalakító inverter szükséges.
 3. SolarEdge  invereterei mikroprocesszor segítségével vezérlik a paneleket és biztosítják a távfelügyeletet!
 4. Az optimalizációs megoldással a rendszer szabályozása a string szintjéről átkerülhet a napelem modulok szintjére. Ennek köszönhetően minden egyes modul teljesítménye figyelemmel kísérhető, és a legkisebb teljesítmény csökkenés esetén is lehetővé válik a haladéktalan beavatkozás.
 5. Az optimalizációs rendszer azt is lehetővé teszi, hogy jobb helykihasználással,
  különböző teljesítményű, tájolású, elrendezésű (fekvő/álló) modulok egy stringen
  belül legyenek elhelyezhetőek.
 6. A panel szintű optimalizáció gyorsabb megtérülést eredményez a 2. generációs string szintűnél a hozam növelésével és a stringeken belüli árnyékolás, melegedés, szennyeződés, műszaki hibák, véletlen kiesések kiküszöbölésével.  Erőműve teljesítményét – akár okos telefonján, vagy számítógépén – bárhonnan figyelemmel kísérheti a monitoring rendszer segítségével.
Hagyományos rendszer árnyékolás,
elszennyeződés, panel meghibásodás esetén.
Vezérlés string  szinten.
A smart (okos) SolarEdge napelem
rendszer előnye a több termelés.
Vezérlés panel szinten.

SolarEdgehonlap

Új mérce a napelemek teljesítménye, biztonsága és megbízhatósága terén!solaredge eladás

 1. 70%-os piaci részesedés az egyenáramú optimalizálók területén.
 2. 4,6 millió eladott optimalizáló, több mint 60 országban a világon.
 3. 5 kontinensen stratégiai partnerség a teljes értékláncban.

 

solaredge-grid-tie-solar-inverter-system solar_e_51

A rendszer panelszintű távfelügyelet alatt áll, ami a legkisebb rendellenesség azonnali felismerését teszi lehetővé; az ellenőrzés bármely pillanatban és bárhonnan (internet alkalmazásával) elvégezhető – magasabb üzembiztonságot adva, okos telefon applikációval út közben is bármikor ellenőrizheti a rendszer teljesítményét.