8 érv

A ComPress Bt. 1992-ben alakult. Fő tevékenységünk a napelem rendszerek, felmérése, tervezése, telepítésének és finanszírozásának megszervezése. Célunk a napelem beruházásához a megkeresni legjobb megoldást, igazodva az Ön elvárásaihoz. 

TelepítésMunkánk során nem csak a hatékony energiaellátás optimális műszaki paramétereit biztosítjuk, hanem megoldásokat keresünk finanszírozási problémájára is.

Partnereink olyan évtizedes tapasztalattal, képzett mérnökökkel rendelkező telepítők, akik garanciái a gyors és korrekt munkavégzésnek. Rendszereinkre 5 év általános, de napelemeinkre akár 30 év gyártói garanciát is adunk. Bízhat a garancia vállalás teljesítésében, a korrekt beruházási költségek mellett az optimális karbantartási-javítási költségekben a következő évtizedek alatt.

8 érv, ami miatt minket érdemes választani, ha napelemes rendszert szeretne:
  1. Telepítőink 20 éves hazai és nemzetközi tapasztata napelemes rendszerek tervezésében és telepítésében a világ 4 kontinensén.
  1. Több mint kétezer, Magyarországon kivitelezett kiválóan működő napelemes rendszer több, mint 5 MW összteljesítménnyel.
  1. Az ország összes megyéjében működnek napelem rendszereink.
  1. legkiválóbb berendezésekből és anyagokból építjük össze napelemes rendszerét! Ne feledje, hogy napelemes beruházása minimum 30 évig fogja Önt és családját vagy vállalkozását szolgálni! (Napelemeinkre 25 év teljesítménygaranciát biztosítunk.)
  1. Megrendelőinknek elintézünk mindent: megírjuk a pályázatát, eljárunk az áramszolgáltatójánál, szükség esetén intézzük a helyi hatóságoknál az engedélyezést.
  1. Az aktuális pályázati lehetőségek közül kiválasztjuk és megírjuk az Ön elképzeléseihez legjobban illeszkedőt.
  1. Ügyfélközpontú bánásmód az együttműködés során. Munkatársaink és szerelőink kiválóan képzett, kedves, intelligens emberek, akik a pár napos telepítés során a lehető legkevesebb kellemetlenséget fogják Önnek okozni. Rendet és tisztaságot hagynak maguk mögött, és egy kiválóan működő napelem rendszert.
  1. Egy napelemes rendszer ára a rendszer élettartama alatt többszörösen megtérül, miközben évente több tonna COkibocsátásától menti meg a Földet.

Eddig több mint 2000 rendszert telepítettünk országszerte, háztartásitól ipari méretűig.

Teljes körű felmérés, tervezés, kivitelezés és ügyintézés. Kulcsrakész ajánlatot adunk!

Az Ön dolga a döntés, a megrendelés, és a rendszer kifizetése után a gondtalan energia függetlenség, a rezsicsökkentés és a klímavédelem feletti öröm és büszkeség!

Döntsön mellettünk, büszke lesz rá!