A legkedvezőbb finanszírozás

földiÚj, okos napelem generáció jelent meg a piacon.

Előnye, hogy ugyanaz a beépített kapacitás pl. 5 kW akár a 6-6,5 kW-os hagyományos rendszer által termelt energiát is megtermeli. Vagy, ugyanannyi kWh termeléshez 20-30%-kal kevesebb panelt kell beépíteni.

Ráadásul bármilyen bonyolult és különböző tájolású, esetleg időszakosan árnyékolt helyen is kitűnően teljesít, gazdaságos, mert az optimalizálást az új technológia nem panelcsoportonként – stringenként, – hanem panelenként végzi.

A korábban lehetetlen panel szintű – és ingyenes szolgáltatásként nyújtott – távfelügyelet további jelentős termelési többletet eredményez.

A JKH Kft az OTP Pénzügyi Pont Zrt-vel közös fejlesztésben „Zöld Hitel” néven az ideális finanszírozást is megalkotta, egy 20% önerőt igénylő, 48 havi 0%-os THM-mel rendelkező – vagyis kamatmentes –  részletfizetési konstrukcióval, minden ezzel kapcsolatos ügyintézést is magára vállalva.

Ezzel minden környezetét védő és a megújuló napenergiára átállni akaró érdeklődő 2 hónapon belül áramot termelő rendszerhez jut, így a megtermelt áram értékét is a törlesztésre fordíthatja. Az elmaradó áram és fűtésszámla miatt alig jelent plusz anyagi terhet a finanszírozás. 4 év után pedig minimum 26 évig ingyen áramot használ és önellátóvá válik.

A JKH munkatársai kulcsrakész szoláltatást nyújtanak ügyfeleiknek, beleértve a hamarosan cégek és magánszemélyek számára is megnyíló pályázatok megírását is. Önnek mindössze három dolga van. Megrendelni, kifizetni és élvezni a kelepcébe fogott nap hasznát.

Ajánlat


Majoros László névjegye

A legújabb, 3. generációs kulcsrakész intelligens napelem rendszerek értékesítésével foglalkozok.
A bejegyzés kategóriája: Blog, Finanszírozás, önellátás
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.