Új globális fizetőeszköz!

A capricoin fizetőeszközzé vált!

Ingyenesen letölthető a CapriPay pénztárca 4.1-es verziója és ezzel új mérföldkőhöz érkeztünk!

cashbackCapriPay elfogadó helyeken nemzeti valutában (Ft) készpénzes fizetés esetén is capricoinban kapsz visszatérítést! Természetesen capricoinban is fizethetsz, míg az elfogadó nemzeti valutában is kérheti a jóváírást. A tesztelés után elkezdődik az elfogadóhelyek hálózatának építése és a capricoin árfolyamának szárnyalása!

A CapriPay egy forradalmian új kriptovaluta pénztárca: az első olyan online pénztárca, amelynek segítségével Ön könnyen áttekintheti online vagyonát, és valós kockázati jutalomban részesíti Önt tárolt virtuális érméi után.

Promóció 2015A CapriPay egy forradalmian új visszatérítési rendszer. Más visszatérítési rendszerektől eltérően, itt sem a kereskedőt, sem pedig a végfelhasználót nem terhelik díjak az igénybe vett visszatérítési szolgáltatás után.


A visszatérítések 100+15 %-a kifizetésre kerül a véghasználó felé!

A CapriPay egy forradalmian új üzleti modell: az első olyan, kriptovalutára épülő visszatérítési rendszer, amely gyors, biztonságos, egyszerűen kezelhető a végfelhasználók tömegei számára, és az online reklámtevékenységnek köszönhetően jövedelmet generál a visszatérítést vállaló webáruházaknak és üzleteknek, az addigi költségeik helyett!

A magánszemélyek és cégek ingyenesen csatlakozhatnak.

A CapriPay személyes alkalmazás letöltése és rövid regisztráció után vásárolhatnak, pénzt küldhetnek ingyen bárhova, valamint a saját csatlakozási linkjükkel, – vagy QR kódjukkal – rokonokat, ismerősöket, barátokat csatlakoztathatnak a rendszerhez. Amennyiben a csatlakoztatottak is vásárolnak elfogadó helyeken, a csatlakoztatók minden vásárlásból jutalékot fognak kapni, maximum 2 szinten.

Részt vehetnek – rövid képzés után – elfogadóhelyek csatlakoztatásában is. Siker esetén minden az általuk behozott elfogadóhelyen történt vásárlás után jutalékot kapnak.

Az elfogadóhelyek (vállalkozások) is ingyen csatlakozhatnak, két opcióval:

 1. Nem ad visszatérítést, ekkor csak elfogadóhelyként regisztrál. Előnyök:
  1.  capricoinban, vagy forintban kapja meg az áruja, szolgáltatása ellenértékét,
  2. a fizetés elfogadásáért nem kell fizetnie, mint a kártyatársaságoknál,
  3. felkerül a CapriPay pénztárcák GPS alapú térképére mint elfogadó hely.
 2. 1-10% között vállal pénz visszatérítést (cashback) a CapriPay pénztárcán keresztül történő fizetés esetén. Előnyök az 1. pont a.-b.–c. pontokon túl:
  1. a fentebbi CapriPay cashback ábra szerint a vevő + négyen kapnak értesítést és capricoin visszatérítést a saját CapriPay pénztárcájukba,
  2. 2016 végéig a felajánlott visszatérítés összegét a CapriPay +15%-kal kiegészíti,
  3. ingyenesen használhat egy GPS alapú marketing rendszert, hírlevelekkel, kuponokkal, last minute akciókkal segítve vevőköre megtartását és bővítését.

A Vizionary és a CapriPay egy cégcsoport két külön vállalata.
A Vizionary tagok digitális bányászat útján jutnak capricoinhoz és az ajánlói rendszerben – végtelen mélységben – jutalékokat is kapnak. A Vizionary tagoknak a regisztrálásukkor automatikusan létrejön a Capricoin pénztárcájuk is, fordítva nem automatikus a csatlakozás.  A CapriPayben két szintű affiliate rendszer működik és automatikusan, a vásárlási visszatérítésekből fizetnek jutalékot. 

fizetési kapu_jpg

A legjobb QR kód leolvasó: http://tinyurl.hu/7wJ3

Szeretnél több tudást és friss információkat a változásokról?

feliratkozás


Majoros László névjegye

A legújabb, 3. generációs kulcsrakész intelligens napelem rendszerek értékesítésével foglalkozok.
Kategória: Blog, Újdonságok | A közvetlen link.