Számlanyitási díj akció!

előtakarékosságA napelem beruházás egyik legkedvezőbb finanszírozási formája az OTP Lakástakarékkal kombinált lakáshitel. Így költségek nélkül, négy év alatt részletekben fizethető a közben már termelő házi naperőmű és ezzel megszűnik a havi áramszámla is.

Most még kedvezőbb kondíciókkal nyithatja meg nálunk 2015.05.15 és 05.20.-a között a lakástakarék számláját! 

A számla nyitás 1%-os számlanyitási díj mellett történik, de a hét végén a Millenárison megrendezésre kerülő LEGO Store Show rendezvény alkalmából, az OTP Pénzügyi Pont Kft. csökkentett számlanyitási díjú értékesítési akciót hirdet!

1./  Elérhető az 50% díjkedvezmény, amely 7 750 000 Ft-os szerződéses összeg esetében 38 750 Ft kedvezményt jelent az Ön számára. 50 %-os díjkedvezmény esetén nincs hűségvállalási kötelezettségazaz a megtakarítási időszak alatt engedményezhető, átruházható, módosítható a szerződés hűség feloldási díj megfizetése nélkül, amely hűség vállalás esetén 1-48 hónapig a szerződéses összeg 1 %-a, a 49. hónaptól 0,5 %-a.

2./ Amennyiben Ön az Otthon 4  48 hónapos módozatra hűségvállalási nyilatkozatot ír alá és megrendeli a teljes futamidőre mindössze 990 Ft-ért SMS szolgáltatásunkat, a számlanyitási díj nulla Ft!

Hívjon az alábbi telefonszámon, segítek!

ML_OTP névjegy


Majoros László névjegye

A legújabb, 3. generációs kulcsrakész intelligens napelem rendszerek értékesítésével foglalkozok.
A bejegyzés kategóriája: Finanszírozás
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.