Kompenzációs terv

I./ Vizionary bányászati hálózat építés

A Vizionary könnyen érthető és előre mutató jutalékos rendszert dolgozott ki azok számára, akik hálózatot szeretnének építeni velünk. Egy Közvetlen értékesítési jutalék, egy Bináris jutalék (két csapat felépítéséért) és egy Matching bónusz jutalék (mások segítéséért a két csapat felépítésében) adja alapvetően a jutalék rendszert.

A hivatalos kompenzációs terv itt található:
https://www.vizionary.com/mlaci54/hu?page=CompensationPlan

II./ Árfolyam növekedés

A fenti jutalékokon kívűl a Vizionary tagsággal alapvető célunk minél több capricoin bányászata bányászati idő – slot – várlásával. A jelenlegi induló alacsony capricoin árhoz képest extra magas árfolyam növekedésre számíthatunk 2-3 éven belül anélkül, hogy bármilyen hálózatot kellene építeni (befektetési cél).

III./ CapriPay felhasználó- és elfogadóhelyi       hálózat bővítése

A Vizionary tagok automatikusan részesei lesznek a CapriPaynek hálózatnak. A Vizionary regisztrációval egyidőben elkészül a CapriPay pénztárcájuk is. Ingyen csatlakoztathatnak magánszemélyeket és elfogadó helyeket is. Két mélységben részesednek azokból a vásárlásokból, amelyek az általuk csatlakoztatottak révén jönnek létre. Ezen felül az ábrán látható pontértékek (CV) is összegyűlnek a CapriPay vásárlásokból a bal illetve a jobb lábon és 500-500 pont esetén (1 lépés) 50-80 euró kifizetés történik heti záráskor!

Promóció 2015

Ha nem akar a Vizionary tagja lenni, de szeretne ingyen csatlakozni és másokat is csatlakoztatni a CapriPay rendszeréhez, az alábbi QR kód beolvasásával, vagy erre a linkre kattintva: https://www.capripay.com/csevego/hu hozza létre a pénztárcáját.

fizetési kapu_jpg

Szeretnél több tudást és információt a változásokról?

feliratkozás