Finanszírozás

MesterhármasKedvezményes finanszírozási ajánlattal szeretnénk elősegíteni, hogy a felelősségteljesen gondolkozó, zöld energia, a környezetvédelem és családja rezsinullázása mellett elkötelezett megrendelőink minél hamarabb használatba vehessék korszerű, 3. generációs napelem rendszerünket.
Ez a finanszírozás speciális, csak a cégünknél elérhető, különleges kedvezményekkel rendelkező kombinált termék.

A „Zöld hitel” leírása:

Ez egy olyan pénzügyi termék, ami négy éves futamidejű, kamatmentes kombinált finanszírozás. Két eleme van:

  1. Lakáscélú megtakarítás a 30%-os garantált állami támogatás bevonására – 45 hónapos megtakarítási és 3 hónapos kiutalási időszakkal.
  2. Kedvezményes takarékos lakáshitel – akár önerő nélkül is! – hogy a beruházás 1-2 hónapon belül elkészülhessen.

A konstrukciót úgy állítottuk össze és cégünk olyan kedvezményekkel támogatja, hogy a megtakarítási idő – 48 hónap – lejártával a  hitel hátralévő részét vissza tudja fizetni és – az összes hiteltörlesztése + lakástakarék pénztári megtakarítása annyi, vagy – kevesebb legyen mint amennyi a megkapott hitel + költségeinek összege. A kombinált termék THM értéke 0%-ra is kihozható! 

Ráadásul az Ön rendszere egy fillérrel se lesz drágább, mintha készpénzzel fizetne!
Ez a konstrukció önmagában kitermeli a kamatmentes finanszírozást!

Természetesen az eddig fizetett energia költséget pluszban megnyeri, mert a napelem már számla nélkül termeli az áramot, amivel optimális esetben a melegvíz és a fűtés költségeit is megspórolhatja. Az így felszabadult megtakarítással kiválthatja a hitel havi törlesztését és maradhat még a takarékoskodásra is.

Ez a konstrukció – amennyiben építkezik vagy felújít, egyéb energiaracionalizálási beruházásra is kiterjeszthető a napelem vásárláson túl.

Ha az elsők között szeretne értesülni a részletekről, személyre szabott konkrét finanszírozási és napelem beruházási ajánlatot kapni, hívjon a 20/9666-793-os számon, vagy iratkozzon fel a „Zöld Hitel” ajánlatkérőnkre.

Majoros png