Napelemes beruházások jöhetnek létre

A kormány támogatást kíván nyújtani a földműveseknek, a földművesek tulajdonában álló gazdasági társaságoknak és mezőgazdasági vállalkozásoknak, hogy kisteljesítményű erőművekből álló napelemfarmokat hozzanak létre legalább 600 db, legalább 300 MW összteljesítményt elérő naperőmű kiépítésével. Valamint finanszírozni kívánja a kisteljesítményű erőművek hálózati csatlakozását ideértve az alállomások, illetve a csatlakozóvezetékek kiépítését és üzemeltetését, működtetését. Továbbá támogathatónak tartja a napelemfarmok termőföldön való létesítéséhez igénybe vehető kedvezményes hitelprogram bevezetését.

Ezen célok elérése érdekében részletesen megnevezi a határozat a feladatokat, felelősöket és határidőket. A fejlesztéshez szükséges intézkedésekről, a felelősökről és a határidőkről bővebben a 2125/2017. (XII. 29.) kormányhatározatban lehet tájékozódni.

Bizonytalanság helyett biztos bevétel.

Mindannyian szeretjük a biztonságot, a mezőgazdaságra azonban inkább a kiszámíthatatlanság a jellemző. Ez több tényezőből fakad, néhány példa ezek közül: az időjárás szeszélyessége, a gyakran elforduló téli a fagykárok, vagy éppen a nyári aszály. Aztán a betakarítás után pedig ott vannak a piaci tényezők: mikor és mennyiért tudjuk eladni a terményt? A felvásárlási árak sokszor kiszámíthatatlanok. Milyen jó lenne találni egy olyan bevételi forrást, ami éves szinten stabilizálja a gazdaságunkat. Ami nem függ az előbb említett tényezőktől. Van egy jó hírünk a gazdák számára,

Van megoldás: napelemfarmok üzemeltetése.

A német és az osztrák gazdák után most már a magyar gazdák részére is lehetőség lesz napelemfarmokat létesíteni.

Mik ezek a napelemfarmok?

A napelemfarm egy 500 kilowatt teljesítményű, a nap energiáját villamosenergiává átalakító kiserőmű, ami körülbelül egy hektár területen megvalósítható.

Milyen bevételi forrást jelent?

Évente átlagosan 22 millió forint bevételt jelent, mindezt 25-30 éven keresztül. Minösszesen tehát több, mint 500 millió forint bevételről beszélhetünk.

Gondoljon bele, mihez kezdene évente 22 millió forint extra bevétellel? Mire költené ezt a pénzt?

Ez már nem csak Önről szól, biztosítsa be gyermekei jövőjét.
Mihez kezdene évente extra 22 millió forint bevétellel?

  • Szeretné családját anyagi biztonságban tudni hosszú évtizedeken keresztül?
  • Gyermekei jövőjét biztosítaná be?
  • Fejlesztené a gazdaságát?
  • Milyen eszközöket, gépeket vásárolna meg?
  • Esetleg elmenne egy egzotikus nyaralásra, ahol végre kipihenheti magát?
  • Szeretné, ha nyugdíjas éveiben is élvezhetné a passzív jövedelmét?

Jó hírünk van, most bármelyiket megteheti!

Milyen garancia van erre?

A garancia azt jelenti, hogy az állam garantálja: évtizedeken keresztül átveszi a megtermelt energiát. A kormány úgy döntött, Magyarország áramellátását 50% atomenergiából és 50% megújuló energiából, vagyis napenergiából kívánja fedezni. Országszerte 3000 darab kiserőmű építésére ad engedélyt és támogatást.

3000 darab sok vagy kevés?

Elsőre soknak tűnik, de ha figyelembe vesszük, hogy több százezer gazdának nyitott ez a lehetőség, akkor sajnos kevés. A gazdák csak 1,2%-a lesz olyan szerencsés, hogy meg is valósíthatja a napelemfarmot.

A szakértelem dönt: nyer vagy veszít?

Ahogy a mezőgazdaságban is fontos a szakértelem, a napelemfarmok tervezése és megvalósítása is felkészültséget, tudást és szakértelmet igényel, így nagyon sok kudarctól és veszteségtől óvhatja meg magát, ha bennünket választ!

Ilyen lehetőség ritkán adódik, használja ki!

  • Földterülettel rendelkezik?
  • mezőgazdaságban tevékenykedik?
  • Esetleg KÁT vagy METÁR engedélye van?

Ha a fentiek bármelyike igaz Önre, akkor jó helyen jár!

Felkeltettük az érdeklődését? Azt kérdezi: hogyan kezdhetek neki?
Az első lépés, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!


Majoros László névjegye

A legújabb, 3. generációs kulcsrakész intelligens napelem rendszerek értékesítésével foglalkozok.
Kategória: Akció, Finanszírozás, Pályázatok | A közvetlen link.