Ajánlatkérés

A napelem a nap sugárzását mozgó alakatrészek nélkül elektromos árammá alakítja át. A napelem teljesítménye függ annak típusától, méretétől, a sugárzás intenzitásától és a sugárzott fény hullámhosszától, valamint annak beesési szögétől.

A napelemes rendszer közvetlen célja villamos energiatermelés, mely szolgálhat közvetlen felhasználást, akkumulátorokban való tárolást vagy hálózatra történő visszatáplálást. Felhasználható világításra, fűtésre, melegvíz (HMV) készítésre, motorok meghajtására, vagyis mindenre amihez otthon vagy a cégünknél energia kell!

A magyar jogszabályok szerint a hálózatba táplált villamos energiát ingyen visszakapjuk mikor szükségünk van rá, majd évente – az ad-vesz óra állása alapján elszámolunk a szolgáltatóval.

abra1

A meglévő épületekre és környezetbe is beilleszthetőek, hangtalanul üzemelnek, tiszta energiaforrást biztosítanak bármilyen környezetben is.

Ha Ön is szeretné lenullázni villamos- és fűtési energia költségét,

ide kattintva kérje ajánlatunkat.


Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .