Az energia önellátás már nem álom!

Az energia önellátás már nem álom!

Jó lenne, ha nem kapna havonta áram, esetleg fűtés számlát is? Ma már ez nemönellátás csak álom! Nincsenek hangzatos ünnepi beszédek, és nem jelentkezett még a politikai hasznok learatására sem senki, mert csak egyszerűen megtörtént a határátlépés.

Olyan szintre csökkent a lakossági napelemes rendszerek ára, hogy nem kell várni az újabb áramárcsökkentés bejelentésére, és az eddig hiába remélt széles körű kormányzati támogatásra sem. A támogatáshalogatás a továbbiakban már nem visszatartó erő, mert egyszerűen bele lehet vágni, és 10 év alatt garantáltan megtérül az egész. Ráadásul kamatmentes konstrukciónkkal Ön 4 évet megnyerhet!

Hányszor hallotta, hogy jó dolog a napelem (meg a zöldenergia is), de azt csak a gazdagok engedhetik meg maguknak, annyira drága? És hányszor hangoztatta, hogy olyan sokba kerül egy napelemes projektbe belevágni, hogy azt egy átlagos magyar család képtelen volna kigazdálkodni? 

Vélhetően a nyílászárócsere-programról, a kazán- és hűtőgépcsere programokról, vagy akár a rezsicsökkentésről is megvan a maga véleménye. Ahogyan az egyre csak halogatott központi energiahatékonysági programokról. Nos, ideje felfrissíteni az ismereteit, mert ma már azt kell észrevennie, hogy nagyot fordult a világ!

Nem muszáj már a kormányzati pályázatokra és támogatásokra várnia (hiába), mert egy családi ház komplett napelemes beruházása – teljesítmény igénytől függően – ma már az 1 millió forintos összköltségi határt sem kell, hogy jelentősen meghaladja, s így akkor is megtérül nagyjából 10 év alatt, ha semmi másra nem támaszkodhat, mint a saját pénztárcájára.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat MOST!

Ajánlat


Majoros László névjegye

A legújabb, 3. generációs kulcsrakész intelligens napelem rendszerek értékesítésével foglalkozok.
A bejegyzés kategóriája: Blog, Finanszírozás
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.