Valamennyi bejegyzés

Spóroljon meg 97 eurót!

Kattintson a képre most, adja meg az adatait és küldöm a kedvezményre jogosító kupon kódot! Az adatok megadása után nyugodtan kattintson a „Vásárlás” gombra, hogy bekerüljön az adatbázisba, de ezután szakítsa meg a regisztrálási folyamatot. Majd a megkapott kuponkóddal fogja tudni … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Akció, Blog | Spóroljon meg 97 eurót! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Még 9 év

Norvégiában már csak 9 évig lehet dízel- és benzinmotoros új autókat vásárolni! Norvégia régóta tervezi, hogy betiltja a hagyományos motorral szerelt autók forgalmazását, és most úgy tűnik, sikerült is megállapodni a tilalom bevezetésének időpontjáról. Kilenc év múlva, azaz 2025-től már … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog, Klímaváltozás, Újdonságok | Még 9 év bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A jövő fizetőeszköze (amivel már napelemet is vehetsz)

Akarsz napelem rendszert 25-30%-os értéken egy év múlva telepítve? Te is utálod a banki lehúzásokat? Szeretnéd, ha a pénzed értéke nem csökkenne, hanem robbanásszerűen nőne? Mit szólnál, ha a világkereskedelemből hatalmas bevételed lenne anélkül, hogy boltot nyitnál?


Kategória: Blog, Finanszírozás | A jövő fizetőeszköze (amivel már napelemet is vehetsz) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Segítünk a pályázatírásban is

Megjelent az Otthon melege 2016 program felhívása. Konzultációval, ajánlatadással, pályázatírással  segítjük a hozzánk fordulókat, ha szeretne pályázni itt jelentkezhet!  Az Otthon Melege Program  Családi házakra Családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására 2016. július 1-jétől öt milliárd forint keretösszeggel induló vissza nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog, Finanszírozás, Pályázatok | Segítünk a pályázatírásban is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

50%-os támogatás napelemekre!

VP2-4.1.1.2 számon megjelentek a pályázati kiírások állattenyésztő telepek fejlesztésére. Ebben a pályázatban lehetőség van megújuló energiaforrások beépítésére, maximum 60%-os vissza nem térítendő támogatással! Felső határ a teljes beruházási érték 15%-a! A kiírások itt találhatók:https://www.palyazat.gov.hu/videkfejlesztesi_tamogatasok A legkorszerűbb fotovoltaikus technológiával, sikerdíjas pályázatírással … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog, Pályázatok | 50%-os támogatás napelemekre! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A leggyorsabb elektromos autó Európában

A 70-es évek olajválsága hívta életre az Enfield elektromos városi kisautóját, amely még a Mininél is apróbb volt. Jonny Smith, a Fifth Gear egyik műsorvezetője megmentett egy példányt és három évi munkával Tesla-verő gépet faragott belőle. A 40 éves Enfield megdöntötte … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog | A leggyorsabb elektromos autó Európában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Napelemes zajtompító fal

Holland kutatók kiókumlálták, hogyan lehetnek a sztrádákat övező hangtompító falak esztétikailag tetszetősek és egyszerre napenergia-generátorok is. A Den Bosch közeli sztráda mentén két olyan hangtompító falat installáltak, amely napenergiát állít elő. A június elején megkezdett gyakorlati teszt célja kiértékelni a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: önellátás | Címke: , | Napelemes zajtompító fal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

LTP számlanyitási akció!

LTP AKCIÓ! A napelem beruházás egyik legkedvezőbb finanszírozási formája az OTP Lakástakarékkal kombinált lakáshitel. Így költségek nélkül, négy év alatt részletekben fizethető a közben már termelő házi naperőmű és ezzel megszűnik a havi áramszámla is. Most még kedvezőbb kondíciókkal nyithatja … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog | LTP számlanyitási akció! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva