Capricoin

 

Szeretné megóvni, vagy gyarapítani vagyonát maximális biztonság és kimagasló hozam mellett?

Napelemre, lakásra, új autóra, nyaralásra, vagy anyagi biztonságra vágyik?

Fejlesztené a vállalkozását bonyolult, kockázatos pályázatok és “alkotmányos költség” nélkül? 

Talán most kevés pénze van és anyagi bizonytalanságban él, ezért egy becsülettel megfizetett munka lehetőséget keres, azonnali és heti kifizetéssel?

Biztos és folyamatosan növekvő passzív jövedelemre vágyik?

Szeretne SZABAD lenni?

Akkor erre az információra várt! 

A Capricoin legális fizetőeszköz! Szánjon rá időt, hogy megismerje és profitáljon minél hamarabb az új, a közösség által birtokolt és terjesztett digitális fizetőeszközből!

2ndg2Ma már mindent digitalizálunk! A fénykép, a hang, a film, az irataink, a munkagépek, a robotok, az autónk, a háztartási gépeink programjai, a játékaink is digitálisan, szervereken és a felhőben működnek.

A fizetőeszközök digitalizálása  elkezdődött és rohamosan terjednek a decentralizált, osztott rendszerek is.

A Capricoint digitális pénznek azaz kripto -valutának nevezik. Nem tévesztendő össze, -mert alapjában más – a bankkártyákon is nyilvántartott hagyományos pénz elektronikus változatával!  A digitális valuta fogalma – mint az egyik megoldás a pénzvilág 2008-as válságára, – 2009 óta ismert.

A legelső kriptovaluta a Bitcoin volt. A Bitcoint már több mint 1 millió helyen fogadják el mint fizető eszközt, adható- vehető, illetve Bitcoin automatákban azonnal készpénzre lehet váltani. Forintra, dollárra, vagy Euróra.
Néhány fontos gondolat a Bitcoinról, amelyek érvényesek a legális digitális pénzekre is.

 

FONTOS! Ez a videó 2013.11.27-i felvétel.
A Capricoint a Vizionary 2015. 03. hónapban kezdte kibocsátani.

A Bitcoin árfolyama 7 év alatt több mint
százezerszeresére nőtt,
elsősorban azért mert:
 árucikkből fizetőeszközzé, digitális pénzzé vált! 

bitcoin-grafikon

Az első fizetési tranzakció: “2010 májusában a Jacksonville-ban élő Laszlo
Hanyecz 10 ezer Bitcoint ajánlott annak, aki rendel neki két pizzát. A 10 ezer Bitcoin valós ára akkor 25 dollár volt, ma viszont már 6 milliót érne!”
(Business InsiderA világ legdrágább pizzáját ette meg!

Ezt a vonatot sajnos már lekéstük! A Bitcoinnal ilyen gyors növekedést ma már nem lehet elérni!

moneyDe a biztos tippem, hogy a
Bitcoin árfolyam növekedése

a Capricoinnal 2-4 év alatt
MEG FOG ISMÉTLŐDNI!

Miért? Mert a Vizionary és a CapriPay tulajdonosai lemodellezték azt a folyamatot, amelyik a Bitcoin sikeréhez vezetett. A technikailag tökéletesebb Capricoinnal,  minden résztvevő össztönzésével, nagy elfogadói hálózat gyors felépítésével, oktatással, marketinggel, ezt a fantasztikus árfolyam emelkedést képesek vagyunk megismételni!

A legígéretesebb digitális valuta 2.0 a Capricoin!
Globális fizetőeszköznek tervezték
a széles tömegek számára.

Nincs mire várni!
Most kell beszállni!

Jelenleg több mint 2.500 digitális pénz van. Ebből több mint 400 hivatalosan jegyzett, legális fizetőeszköz. Ezek közül mindössze kettő-három – az egyik a Capricoin, – ami várhatóan nagymértékben átformálja a jelenlegi pénz fogalmát és ugyanolyan fizetőeszköz lesz, mint bármelyik ország pénze.

A bányászati jogokkal rendelkező Vizionary tagsága nem egy zárt csoport, bárki részévé válhat a mozgalomnak egyszerűen azzal, ha egy marketing csomag megvásárlásával bányászati időt vesz és Capricoinhoz jut, vagy letölti a CapriPay applikációt és megszerzi az átváltásokból és visszatérítésekből származó Capricoinokat.

A CPC (Capricoin) elosztása

A Capricoin-t arra tervezték, hogy ellássa egy globális használatban lévő, matematikai alapú valuta szerepét. A Capricoin fejlesztői a bevezetéskor 200 millió Capricoin-t “bányásztak” ki, amit heti 500 ezres adagokban 7,7 év alatt hoznak forgalomba. Ebben is hasonlít az aranyra, mert véges számú, nem lehet elértékteleníteni!

A 200 milió forgalomba hozatla utáni következő 24 évben további 8 millió coin-t állítanak elő. Az előállított 200 millió coin-nak a Capricoin fejlesztői csapata összesen 0,5%-át birtokolja.

Forgalomban van: kb. 40.000.000 CPC.  A Capricoin maximális darabszáma: 208.000.000 db!

Ha szeretnél így járni

A Capricoin mögött létrehozott terjesztő, oktatási és marketing háttérnek köszönhetően, az előrejelzések alapján már 2018-2019-re elérheti az első digitális valuta, a Bitcoin árfolyam szintjét! Természetesen erre garanciát nem lehet adni, de a piaci- és folyamatelemzések magas valószínűséget mutatnak.A tökéletes coin

Szeretné a Vizionary minden előnyét kihasználni? Adjon megbízást Capricoin bányászatára! Kattintson a képre most!

 A Vizionary-logo-3 vállalat küldetése, hogy létrehozzon egy aktív, globális Capricoin felhasználói bázist és hozzájárul ahhoz, hogy a Capricoin váljon az egyik legszélesebb körben használt és elismert kriptovalutává a piacon. Létrehoztak egy innovatív hálózati ajánlói marketing rendszert, amely izgalmas, szórakoztató és nagyon hasznos.

A Vizionary tulajdonosai törvénytisztelők! Minden nemzetközi és helyi pénzügyi és adatvédelmi, kereskedelmi előírást betartanak, a rendszerüket eszerint építették fel! 

A három lehetőség (Capricoin-Vizionary-CapriPay):

 1. A Capricoin érme példátlan árfolyam növekedési potenciáljának  kihasználása.
 2. Profitálás a Vizionary rendkívüli ajánlási marketing rendszeréből (választható).
 3. Folyamatos bevétel a vásárlásokból a CapriPay két szintű innovatív automatikus pénzvisszatérítési (cashback) programjával, az elfogadóhelyi és tagi hálózat építésével (választható). 

Miért használjon capricoint a normál pénz helyett?

 • A kriptovaluta “a normál pénz“.
  1. Ugye az a normális, ha a pénzt át lehet küldeni valakinek azonnal.
  2. Az a normális, ha a pénzt nem tudják harmadik felek bármikor lefoglalni.
  3. Inflálódás helyett 1-2 év alatt sokszorosára nő az értéke.
  4. Szerintünk az sincs rendben, hogy kényszerítve vagyunk adózásra, de az adók elköltésére nincsen valódi rálátásunk, abba nincsen igazi beleszólásunk.
 • Internetes vásárlásnál igen hasznos.
  1. Sok helyen nem fogadnak el magyar hitelkártyát, vagy külföldivel fizetnénk, de a kereskedők nem szállítanak másik országba mint ami a kártyán szerepel, mert el akarják kerülni a csalásokat.
  2. Vagy simán nem működik a tranzakció, és napokkal később derül ki, hogy a bank letiltotta és nem szólt, vagy nem értek el.
  3. Ha minden flottul megy, akkor is az azt jelenti, hogy megadtuk egy embernek, egy társaságnak a bankkártyánk adatait és reménykedünk, hogy nem vásárolnak vele olyat ami nem fog feltűnni. 
  4. Bezzeg a capricoinnal mindez nem probléma! Ott annyit kap a kereskedő – capricoinban, vagy ha kéri hagyományos valutában, – amennyi pénzt küldünk. Se többet, se kevesebbet, mert nincs harmadik, közvetítő fél.
  5. Nem szól bele a bank mert nincs bank. És mivel nem lehet visszavenni a pénzt, ezért a kereskedő is nyugodtan küldeni fogja bármelyik országba a terméket miután megkapta a pénzt.
  6. Mindenki jól jár.
 • Ha capricoinban keresi vagy tartja a pénzét, valódi pénze lesz.
  1. Nem fogják inkasszózni.
  2. Nem fognak levonni belőle havidíjat.
  3. Ingyen küldhet és fogadhat Capricoint a világon bárhová, amennyit csak akar.
  4. Átvihet akármennyi pénzt a határokon úgy, hogy a pénz gyakorlatilag egy jelszó a fejében és egy adat a mobiljában.
  5. Továbbra is bármikor becserélheti forintra, euróra, dollárra, fontra, akár készpénzért, akár banki utalással.
  6. De a legjobb érzés elkölteni anélkül, hogy bármikor a megszokott valutákhoz kellene nyúlni.
  7. A valódi kérdés tehát, hogy miért használnál bármi mást, amikor van választása, lehet egyre nagyobb értékű capricoinja.

Ezt a fizetőeszközt nem lehet manipulálni! Nem függ kormányoktól, egyházaktól, bankoktól, és fizetés esetén nincs ügyleti költség, mint pld. egy bakkártyás fizetésnél, vagy egy átutalásnál.

Óriási a kínálat a digitális pénz piacán, de ezek közül a pénzek közül, mindössze néhány éri el a globális elfogadást, mint fizetőeszköz. Ilyen a Capricoin is. Többek közt azért is így van ez, mert a legtöbb technikailag alkalmatlan rá, illetve egy-egy kisebb célközönségnek tervezték, mint pl. egyes online játékok. 

Már ma a teljes kibocsátandó mennyiségre van vevő, de kevés az eladó, mert az elfogadóhelyi hálózat indulása utáni hatalmas árfolyam emelkedésre várnak a tulajdonosok. A kis forgalom miatt jelenleg alacsony az árfolyam. Most van az ideális beszállási pont, melynek a legjövedelmezőbb módja a Vizionary valamelyik bányászati lehetőséget biztosító marketing csomagjának megvásárlása (lásd lentebb). Ezzel lehet később több tíz- és százezer vásárlási tranzakcióból heti passzív jövedelemhez hozzájutni.

Győződjön meg róla, hogy a Capricoin legális!

               1. Blockchain Explorers (Az első 3-ban!)         
               2. Worldcoinindex 
               3. Bittrex kereskedelmi platform
               4. Bleutrade kereskedelmi platform
               5. Capricoin/Bitcoin keresztárfolyamok.
               6. A Capricoin algoritmusa.

    Amelyik coint nem találja meg ezeken az oldalakon, feltételezheti, hogy átverés!

Nézze meg angol vagy magyar nyelvű videóinkat is!

Hogyan működik a Vizionary, és a Capricoin bányászata?

Kapcsoljon ki minden zavaró körülményt, mert ez a részletes ismertető megváltoztathatja az életét. Kattintson a videóra!

Nézze meg többször és arra bíztatom, hogy írja össze a kérdéseit, majd hívjon a 20/966-6793-as telefonszámon, vagy Skypeon (mlaci54), hogy megbeszélhessük.

Csatlakozzon a világ első network alapú legitim cryptovaluta bányászatához és legyen Ön is Capricoin tulajdonos! Használja fizetőeszközként, vagy kezelje befektetésként és/vagy ajánlja ismerőseinek! A végeredmény családja anyagi biztonsága lesz, akár több generációra is!

hqdefault2Erre a képre kattintva regisztrálhat a  csapatunkba
akár vagyonépítési, akár hálózatépítési szándékkal. Minden segítséget megkap!

A Vizionary-CapriPay-Capricoin rendszer folyamatábrája

Összefoglaló ábra

Válasszon csomagot és adjon megbízástCapricoin bányászására!

A Vizionary tagok a csomagokkal oktatást és bányászati időket, angolul slotokat vásárolhat. Ennek kisebb egységei a unitok. 50 unit = 1 slot. Minél nagyobb csomagot vesz, fajlagosan annál olcsóbban jut hozzá egy slothoz!
Mindenki maga dönti el, hogy az így megszerzett slotjait melyik héten helyezi el a bányászati poolba, mikor akarja kibányásztatni. A Capricoin bányászati algoritmusának futtatását nem önnek kell elvégezni, ez a Vizionary joga!

bányászat régen és ma

Bányászat régen és ma

Minden héten 500.000 capricoint hoznak forgalomba, amit elosztanak az éppen azon a héten a bányászati poolba a tagok által betett slotok számával és így jön ki, hogy az adott héten hány Capricoint fog kapni egy slotért (lásd alább a bányászati teljesítmény táblázatot.)
Ez a bányász szerencse szimulációja is egyben.

Ez a szám jelenleg 10-20 capricoin/slot körül mozog, de az idő előre haladtával és az elfogadóhelyi hálózat építése során nagyobb figyelmet fog kapni, egyre többen akarnak bányászni, viszont a heti kibocsátott capricoinok száma marad 500.000. Ezért egyre kevesebb capricoint fog később kapni egy slotért, amit várhatóan kompenzálhat a capricoin várható árfolyam növekedése. 

cselekvésRöviden és tömören: áldja a szerencséjét, hogy jó időben találkozott ezzel a nagyra törő, jól szervezett és kitűnő stratégiával rendelkező társasággal, amelynek a coinja a legkorszerűbb, átlátható, legális, bármikor hagyományos valutára váltható és egyre több helyen fizethet is vele! Nem kötelező, de ugyanakkor kitűnő kereseti lehetőség is. Beszállhat az információ terjesztésébe, a bányászati közösség szervezésébe, az elfogadóhelyi hálózat építésébe magas jutalék és valódi passzív jövedelem fejében. Az első lépés, hogy legyen a közösség tagja valamely csomag megvásárlásával.

Csomagok mindA csomagok tartalma

Mint lentebb látható, a nagyobb csomagokban fajlagosan sokkal olcsóbbak a slotok és ezzel együtt a Capricoin is. Ezért a minimális jó választás az ezüst, viszont az arany csomag már minden jutalékra jogosulttá tesz. A Platinum és a Vizionary csomagok már hálózatépítés nélkül is alkalmasak jelentős vagyonfelhalmozásra a Capricoin várható árfolyamnövekedése miatt.

A csomagok paraméterei:

vizionary-csomagok-varhato-erteke

Heti bányászati teljesítmény:

Bányászati idő = 1 slot = 50 unit

Regisztráljon még ma
és használja ki a Capricoin összes egyedülálló előnyét!
Regisztráláskor fizethet banki átutalással, bankkártyával, de Bitcoinnal is.
Ha segítségre van szüksége, hívja a +3620/966-6793-as számot!

b66e8706-b20b-4922-a81f-92f2e837df2f

A szoftverek tesztelése után 2017 májusában indul a Capricoin világméretű – offline és online -elfogadóhelyi üzlethálózatának építése, egyben a Capricoin értékének ugrásszerű növekedése.

A CapriPay applikációja automatikus cashback rendszerrel támogatott fizetési kapu, de egyben pénzváltó is.
Így bármely hagyományos valutát oda-vissza tudja váltani Capricoinra és Bitcoinra is!

A folyamatosan fejlődő technológia, az okos telefonok gyors terjedése lehetővé teszi, hogy a Capricoin a jövőben a vezető kriptovaluták egyikévé váljon.

A Capricoinnal a küldő és a fogadó fél számára is ingyenes átutalásokat végezhet magánszemélyek, vállalatok-intézmények, vásárlók és eladók között, bárhol a világon. A Capricoin az egyének közötti vagy akár a nemzetközi kereskedelemben egyaránt ideális valutaként használható.

A Capricoin használata egyszerű, gyors és biztonságos. Mindössze a CapriPay mobil applikáció letöltése és okos telefon, vagy számítógép szükséges hozzá.

Mind az elfogadóhelyek, mind a felhasználók – legyen az cég, vagy magánszemély, – ingyenesen csatlakozhatnak a CapriPayhez. Az elfogadóhelyek vagy csak elfogadják a Capricoint, vagy adnak visszatérítést (cashback) is, cserébe egy ingyenesen használható komplex marketing rendszert is használhatnak. 

A CapriPay fizetési rendszer tesztelői vagyunk! Nálunk már a napelem rendszerét és a nyelviskolai tanfolyamát is capricoinnal fizetheti ki, jelentős kedvezménnyel!

MegtanulodJelenleg a Capripay elfogadóhelyi hálózat szoftvereinek a tesztelése folyik 14 ország 75 cégével Magyarországon, Németországban, Norvégiában és Dél-Afrikában ezekkel a kereskedőkkel.

Friss információkért 
iratkozzon fel a hírlevelünkre!