Valamennyi bejegyzés

Meg fog történni!

„Arra, hogy a digitális forradalom a pénzvilágban milyen gyorsan zajlik le, csak bizonytalan választ tudok adni. Arra, hogy lezajlik-e arra nagyon egyértelműen igen a válaszom! Nem lesz a bankoknak választása, mert bármilyen lobbierő mellett, végső soron a felhasználók döntenek.” (Oszkó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog, Sajtó | Meg fog történni! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Épül az Apple Campus

Amerikában nem stadionok épülnek az enyészetnek, hanem egyetemek, mint az Apple Campus Az elkészült részeken azt is látjuk, hogy nem utólag, hanem az építéssel egyidőben szerelik rá a napelemeket is! Itthon még mindig enélkül építkezünk. Picikét el vagyunk maradva és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog | Épül az Apple Campus bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Franciaország rendesen orrba vágta L. Simon Lászlót

A franciák öt év alatt 1000 kilométernyi útburkolatra telepítenek napelemet, ami 5 millió ember energiaszükségletét elégíti ki. Úgy tűnik, amíg idehaza többnyire csak a hanyatló nyugat ópiumaként gondolnak a napenergiára – mert éjszaka nem süt a Nap, ugye – addig … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Újdonságok | Címke: | Franciaország rendesen orrba vágta L. Simon Lászlót bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kenguru a magyar elektromos autó

Kissároslaki István tervezett egy környezetbarát autót a kerekesszékeseknek, de nem tudott megjelenni a piacon. Egy amerikai ügyvéd viszont pár éve betársult, és most meghódítják az amerikai elektromosautó-piacot. 


Kategória: Blog | Címke: | Kenguru a magyar elektromos autó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az okos döntés

Elveszett az ajánlatok özönében? Nem ismeri a döntési szempontokat? Szeretne racionális és optimális döntést hozni? Akkor Önnek való ez az „OPTIMÁLIS DÖNTÉS” tanulmány és kalkulátor amelyik minden kérdésére választ ad és bemutat egy olyam módszert, amit ha alkalmaz, sok öröme és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog | Címke: , , | Az okos döntés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

SolarEdge rendszer összefoglaló

Az általunk forgalmazott Solar Edge rendszernek számtalan előnye van a hagyományos napelem rendszerekhez viszonyítva, ami a gazdaságosságot, kényelmet és a biztonságot jellemzi. A harmadik generációs erőművek áramtermelését egy kétlépcsős számítógépes vezérlés optimalizálja: – Minden panel energiatermelése egy mikroprocesszor irányítása alatt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog, Műszaki paraméterek | Címke: , | SolarEdge rendszer összefoglaló bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sokan nem tudják, hogy működik az otthoni áram termelés és adás-vétel. Egy világos magyarázat Frei Tamás 2012-es Frei Dossziéjából, pár hibával. Pl. Ezt a mérőórát ad-vesz órának hívjuk, a napkollektor vizet melegít, a napelem – a nevében van – áramot állít … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Klímaváltozás | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva