Valamennyi bejegyzés

Cserép helyett napelem? (videóval)

  Cserép helyett napelem?  Az ingatlanpiac rohamos fejlődésével párhuzamosan nő az igény a hagyományos tetőfedést részben vagy egészben kiváltó, tetőbe integrálható napelemek (BIPV) iránt is. Erre az igényre eddig nem tudott a piac igazán jó megoldást kínálni úgy, hogy a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog, Műszaki paraméterek, Újdonságok | Cserép helyett napelem? (videóval) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jinko Maxim okos napelem

A teljesítmény optimalizálás csúcsa Kínálatunkban megjelent a legújabb, cellasor optimalizált technológia. A Maxim Integrated, – űreszközökbe is elektronikát gyártó cég, – kifejezetten erre a célra kifejlesztett optimalizáló integrált áramköreit (chipek) építették be a Jinko Maxim panelekbe. Mindenki ismeri a hagyományos napelemek esetében fennálló … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Műszaki paraméterek, Újdonságok | Jinko Maxim okos napelem bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elektromos autókkal a Földért

Elektromos autókkal a Földért Az utóbbi években egyre komolyabb vállalásról érkeztek hírek Európából és Amerikából. Norvégiában – ami már most is elektromos autó nagyhatalom – például 2025 után kitiltják a benzin- és dízelautókat, de rajta kívül másik három európai ország, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog, Újdonságok | Elektromos autókkal a Földért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sorban állnak a napelemért

A neten böngészve azt hittem rosszul látok! Ez nem lehet igaz gondoltam … A képen egy izraeli település egyik lakónegyede látható. A tudatos megtakarítás és környezetvédelem mintaképe.               A napot senki nem veheti el. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Kategória: Blog, önellátás | Címke: | Sorban állnak a napelemért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva