A biztonságos napelem részvény

Thomas Alva Edison

„Olyanok vagyunk, mint a szomszéd farmer, aki képes kidönteni házunk kerítését azért, hogy tüzelőanyagot találjon, ahelyett, hogy a természet kifogyhatatlan energiaforrásait, a napot, a szelet és a tengeráramlást használnánk ki.
Szívesen fektetném pénzemet a napba, a napenergiába.
Micsoda erőforrás!

Igen, hatalmas erőforrás, nem csak a világnak de a pénztárcádnak is. Nem tudom hallottál-e róla, de létezik egy cég, a SUNMONEY két magyar tulajdonossal, akik már 7 évvel ezelőtt azt vették a fejükbe, hogy létrehoznak egy olyan különleges, egyedülálló rendszert, amelyikkel megpróbálnak minél több embert cselekvő részesevé tenni a klímavédelemnek, a napelemek termelte zöld energia segítségével.

A nemes célkitűzésen túl, a résztvevőknek jövedelem szerzésre és megtakarításaik biztonságos, kedvező hozamoltatására is lehetőséget biztosítanak napelem bérlet, vagy/és részvény vásárlás keretében.

Ezért kb. 500 kW-os napelem parkokat hoznak létre, amelyekből bárki termelő kapacitásokat bérelhet un. solar csomagok formájában már 1 wattól. Egy 25 éves szerződés keretében a bérelt kapacitás által megtermelt áram ellenértékét minden hónapban kifizetik, euróban! Gyakorlatilag olyan, mintha az ingatlanodra telepítettél volna napelemeket, csak sokkal rugalmasabb, mert a megtermelt áram ellenértékét bármikor és bármire felhasználhatod. Nagy előnye, hogy nincsenek később jelentkező rejtett költségek se.

Egy éve, új terméket is elindított a SUNMONEY. Olyan napelem parkokat is létrehoznak, amelyre zárt részvénytársaságokat szerveznek és ezekben tulajdonos lehetsz. Ilyen pl. a SunMoney EverestKisvárda és a SunMoney SierraKöröm, de újabb működő parkok is bevonásra készek. 

Ezekben a parkokban lehet részvényeket venni, melyeknek garantált éves minimális hozama 10% és az adott ZRt. vállalja, hogy 5 éven belül a részvényt névérték + 10%-on visszavásárolja. Minden eddig megkérdezett szakember szerint ez a közép távon biztos hozammal rendelkező részvény kitűnő, biztonságos konzervatív befektetés!

Az alábbi grafikonok mutatják a hozamokat euróban és %-ban a visszavásárlás éve – futamidő – és a birtokolt részvények darabszáma függvényében.

Ha szeretnél részvényes lenni, a feltételek, a technikai részletek és a további hozamnövelő lehetőségek egyeztetése érdekében vegyük fel a kapcsolatot.
Kattints az alábbi gombra!